Постинг
20.02.2012 10:18 -
Свински пържоли с топено сирене на фурна
Автор: nicko
Категория: Рецепти
Прочетен: 3630 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 20.02.2012 10:20
Прочетен: 3630 Коментари: 2 Гласове:
3
Последна промяна: 20.02.2012 10:20
Продукти:
1кг свински пържоли
1/2 опаквка топени сиренца(натурален аромат)
3-4 големи глави лук
1/2 ч.ч. червено вино
сол
черен пипер
олио, зехтин
Приготвяне:
Намасляваме добре една тавичка. Пържолите се овкусяват със солта и пипер, след което нареждаме 1 ред пържоли в тавичката. Намазваме ги щедро с топеното сирене и върху него нареждаме един пласт от лука който е нарязан на шайби. Нареждаме още 1 ред пържоли и върху тях правим още един слой лук. Наливаме около 2-3 см вода на дъното на тавичката, прибавяме и виното. Леко напръскваме със зехтин. Завиваме тавичката с алуминиево фолио и печем на 250 градуса за около 1ч и 30 мин. Пак държа да подчертая, че всяка фурна пече различно и е добре да проверявате месото през това време.
1кг свински пържоли
1/2 опаквка топени сиренца(натурален аромат)
3-4 големи глави лук
1/2 ч.ч. червено вино
сол
черен пипер
олио, зехтин
Приготвяне:
Намасляваме добре една тавичка. Пържолите се овкусяват със солта и пипер, след което нареждаме 1 ред пържоли в тавичката. Намазваме ги щедро с топеното сирене и върху него нареждаме един пласт от лука който е нарязан на шайби. Нареждаме още 1 ред пържоли и върху тях правим още един слой лук. Наливаме около 2-3 см вода на дъното на тавичката, прибавяме и виното. Леко напръскваме със зехтин. Завиваме тавичката с алуминиево фолио и печем на 250 градуса за около 1ч и 30 мин. Пак държа да подчертая, че всяка фурна пече различно и е добре да проверявате месото през това време.
Прочистване на лимфата - единствения Път...
Парадигмата на еврейството
Писмо No 12 (VIII-XI.2021) [#1]
Парадигмата на еврейството
Писмо No 12 (VIII-XI.2021) [#1]